Denna helgen som är kommer vi försöka göra något för hela familjen istället för bara tonåringarna. Det är saker som händer varje dag som är helt frivilliga att vara med på men är gjorda så att alla kan vara med. Det kommer också att läggas ut en andakt som man kan kolla på när som helst under helgen. Nedan finns mer information.

Fredag

På fredagen har vi en snöbyggartävling men det går självklart bra att ge sig ut redan nu och börja bygga. Det är inget speciellt tema på det ni ska bygga men om ni gör något storslaget så skicka in en bild på det som ni har byggt till mig för att ha chansen till att vinna ett pris. Priset ges till de som gjort bäst sak, bedöms av mig.

Lördag

På lördagen kommer vi att ha ordnat med en skattjakt som rör sig runt om i bygden. Rundan kan vara rätt så lång så man är beredd på det. Starten är i kyrkan där man kommer få en gåta som ska leda er till nästa ledtråd. I slutet av skattjakten kommer varje familj hitta en liten låda med någon godis som man kan få ta av. Hoppas ni har det bra då!

Söndag

På söndagen efter Gudstjänsten kommer vi ha en enkel tipspromenad som går runt om kyrkan med frågor som hela familjen kan lösa tillsammans. Jag hoppas att jag inte gör den allt för svår. Här finns det nog också priser, jag vet inte riktigt än men hoppas att det kan bli något kul!

Det är självklart inte ett måste att vara med på allt med hade varit trevligt att se er ute någon av dagarna. Hoppas ni alla har det bra och att vi snart kan ses igen.

MVH Filip