SmåGRUPPER

Den stora samlingen och gemenskapen är härlig men möten i den mindre gruppen är också viktigt. Det kan vara studie och samtalsgrupper, bönegrupper och intressegrupper. Tyvärr har några av våra grupper paus pga Covid-19 men vi planerar att de kommer igång framöver. I gruppen kan man prova tankar, dela livet och givetvis är vi varsamma att berätta vidare vad någon annan har delat i gruppen. 

Välkommen att vara med in någon av dessa sammanhang!

Bönegrupper

Det finns flera bönegrupper i vår kyrka. En del träffas i hemmen och andra i kyrkan. Vill du tillhöra en bönegrupp så hör av dig till Christina Uggla 076-3375613.

Studiecirklar

Gåvornas tre färger. I oktober kommer vi ha tre samlingar om Gåvornas tre färger som kommer att handla om Andens gåvor och hur Gud utrustar oss på olika sätt. Samlingarna kommer att vara under v 41-43 den 6-22 oktober. Du får välja dag och tid som passar dig bäst och vara med vid dessa tre samlingar.

Litteraturcirkel. Är du intresserad av att läsa böcker och samtala om din upplevelse med andra så påbörjas troligen en litteraturcirkel under hösten/vintern. 

Alphakurs är en grundkurs i kristen tro som vi gärna inbjuder till. Tyvärr pågår ingen kurs just nu i vår församling men anmäl gärna ditt intresse eller sök cirkel som finns i närheten på www.alphasverige.org.

Tisdagsfika

Varje tisdag kl 10 träffas vi för enkel samvaro på corona-säkert sätt (ute om vädret tillåter eller så sitter vi med stort avstånd). Kaffe och te ordnas och du tar med eget tilltugg. 

Stickcafé

Lördag kl 14.30 en gång i månaden är det stickcafe. En trivsam stund med gott fika. Ta gärna med ditt handarbete eller få inspiration för nytt skapande. Tyvärr uppehåll pga Covid 19.

Bibelsamtal och bönesamling

Just nu studerar vi Romarbrevet men vi har tyvärr uppehåll pga Covid 19.

Varje fredag träffas vi kl 9.30-10.30 för bön i kyrkans församlingsvåning.