SmåGRUPPER

Den stora samlingen och gemenskapen är härlig men möten i den mindre gruppen är viktig. Det kan vara studie- och samtalsgrupper, bönegrupper och intressegrupper. I gruppen kan man prova tankar, dela livet och givetvis är vi varsamma att berätta vidare vad någon annan har delat i gruppen. 

Välkommen att vara med in någon av dessa sammanhang!

Bönegrupper

Det finns flera bönegrupper i vår kyrka. En del träffas i hemmen och andra i kyrkan. Vill du tillhöra en bönegrupp så hör av dig till Christina Uggla 076-3375613.

Studiecirklar

BIBELSAMTAL. Just nu pågår 2 samtalsgrupper.

Galaterbrevet. Tisdagar jämna veckor kl 18.30 i kyrkan. Ledare: Kjell Johansson.

Evangelium enligt Johannes. Onsdagar ojämna veckor mellan kl 19-21 i kyrkan. Ledare Karin Gunnarsson.

Gåvornas tre färger. Under hösten 2020 hade vi tre olika grupper som arbetade med Gåvornas tre färger. Samlingar som handlade om Andens gåvor och hur Gud utrustar oss på olika sätt. Anmäl ditt intresse så börjar vi en ny grupp.

ÄKTENSKAPSKURS. Ny digital kurs under vårterminen 2024. En friskvårdskurs för din relation där vi ser på film och sedan arbetar parvis. Vi kommer att ha webb-träffar på onsdagar mellan kl 20-22 och du kopplar upp dig via Zoom. Avgiften är 200 kr och då ingår två gedigna arbetsböcker. Vill du haka på? Hör av dig till Christina Uggla (christina@asklanda-ornunga.se/076-3375613)

Litteraturcirkel. Är du intresserad av att läsa böcker och samtala om din upplevelse med andra så påbörjas troligen en litteraturcirkel under vintern. 

Alphakurs är en grundkurs i kristen tro som vi gärna inbjuder till. Tyvärr pågår ingen kurs just nu i vår församling men anmäl gärna ditt intresse eller sök cirkel som finns i närheten på www.alphasverige.org.

Alla våra studiecirklar samarrangeras med Studieförbundet Bilda.

Tisdagsfika

Varje tisdag kl 10 träffas vi för enkel samvaro med fika. Vi tar en frivilligt låg avgift för fikat. 

Stickcafé

Lördag kl 14.30-17.00 en gång i månaden är det stickcafe.
En trivsam stund med gott fika.
Ta gärna med ditt handarbete eller få inspiration för nytt skapande.
Höstens samlingar är 30 september, 28 oktober, 2 december.

Bönesamling

Varje fredag träffas vi kl 9.30-10.30 för bön i kyrkans församlingsvåning. Du kan maila ditt böneämne till oss och du finner formuläret längs ner under fliken kontakter här på hemsidan.