Café Upp&Ner, Equmenia, Onsdagsaktivitet

Café Upp&Ner fast på ett nytt sätt

Café Upp&Ner har nu länge varit digitalt men v.10 kommer vi återigen dra igång med fysiska samlingar. Men hur kommer det gå till?

Vi har precis haft en planering med våra ledare och pratat om resterande cafétermin som vi har kvar. Vi kom fram till att köra igång v.10 igen med fysiska träffar men kvällarna kommer inte vara såsom de brukar vara. Några ändringar har vi varit tvungna att göra för att se till att vi kan göra aktiviteterna på ett säkert sätt. Så hur kommer det gå till?

Cafét blir under tiden ett flertal aktivitetsgrupper som kommer utföra någon enkel aktivitet på olika platser för att inte samlas alla på samma plats. Vi kommer därför ha en grupp som kommer vara i Byahallen och en som kommer att vara i kyrkan. Grupperna är begränsade till 12 deltagare och man måste inför varje vecka anmäla sig till en av grupperna. Om man har den minsta symptomen så ska man stanna hemma istället för att komma. Tiden har vi också ändrat lite så istället för att vi börjar kl 20:00 så kommer vi börja 19:00 och ha en sluttid på aktiviteten senast 21:00.

Det var nog det vi hade angående hur vi kommer göra framöver. Självklart kommer ungdomarna få sms varje vecka om vad som händer och mer information får dom då.

Men det är några saker till vi vill tillägga. Vi Caféledare har blivit färre och färre under det senaste året och inför nästa termin så är det några av ledarna som ska iväg på nya äventyr. Det betyder att vi kommer behöva ha nya ledare framöver. Vi vill att just du ska tänka över ifall du hade kunnat tänka dig vara Caféledare nästa termin. Om du känner att det är något du hade kunnat tänka dig så hör gärna av dig till Filip så vet vi när vi närmar oss nästa termin.

Men det var allt vi hade för idag! Ha det gött!

//Caféledarna och Filip