Covid-19

Tillvaron är fortfarande påverkad av Covid-19. Vår kyrka är stor och vi kan utnyttja lokalernas storlek genom att kunna sprida ut oss vid samlingar, gudstjänster och serveringar. Vi gör det i respekt för den som är försiktig.

Fråga mötesvärdarna och oss anställda om du har frågor eller vill ha en mer avskild plats i kyrkan (ofta är läktaren ledig). När det är söndax går barnen in i lägenhetsingången och föräldrarna tar ansvar för barnen efter söndaxträffen.

Fortfarande vill vi att du ska vara hemma om du har förkylningssymtom och om du den senaste tiden varit i kontakt med många människor kan du gärna i respekt mot andra stanna hemma. Vi påminner varandra om noggrannhet med handhygien och att använda handsprit. Vi fortsätter att hålla avståndet till varandra.

När det finns personal i kyrkan och kyrkan är öppen så är du välkommen in för ett samtal eller stanna upp i bön och andakt.

Vi webbsänder en gudstjänst i månaden men spelar in CD-skivor vid varje gudstjänst. Vill du låna skivan så får du gärna höra av dig Christina Uggla (tel 076-3375613)

Som församling och medmänniska får vi inte glömma bort varandra. Ring gärna någon som du inte sett på länge och erbjud gärna dig att ge hjälp. Har du behov av hjälp med inköp av mat och mediciner eller annat praktiskt så hör av dig till Christina Uggla (tel 076-3375613) så lotsar hon någon att hjälpa dig.

Behöver du eller någon du känner hjälp med det praktiska för att kunna se webb-gudstjänsterna så kan du höra av dig till Johan Ahlgren (tel 073-6421063).