Covid-19

Tillvaron är så annorlunda på grund av Covid-19 och vardagsrutinerna har förändrats. Nu i sommar har restriktionerna lättat och vi kan åter mötas 50 personer vid våra samlingar. Men eftersom förändringarna kom så sent hade vi och även Equmeniakyrkan Ljurhalla (som vi samarbetar med på sommaren) redan beslutat att sommarens förmiddagsgudstjänster skulle vara förinspelade och endast visas via webben.

Under sommaren kommer mötesplatserna vara sommarcafé på onsdagar i juli, några nattvardsandakter, några grillkvällar och sedan finns bibelrundorna att gå.

Fortfarande vill vi att du ska vara hemma om du har förkylningssymtom och om du den senaste tiden varit i kontakt med många människor kan du gärna i respekt mot andra stanna hemma. Vi påminner varandra om noggrannhet med handhygien och att vi håller fortsätter att hålla avståndet till varandra.

När det finns personal i kyrkan och kyrkan är öppen så är du välkommen in för ett samtal eller stanna upp i bön och andakt.

Som församling och medmänniska får vi inte glömma bort varandra. Ring gärna någon som du inte sett på länge och erbjud gärna dig att ge hjälp. Har du behov av hjälp med inköp av mat och mediciner eller annat praktiskt så hör av dig till Christina Uggla (tel 076-3375613) så lotsar hon någon att hjälpa dig.

Behöver du eller någon du känner hjälp med det praktiska för att kunna se webb-gudstjänsterna så kan du höra av dig till Johan Ahlgren (tel 073-6421063).