Internationellt besök vecka 38

Under helgen 23-27 september kommer vi få besök av tre kongoleser som för tillfället bor i Belgien för att utbilda sig till specialister inom medicin. Alla tre är läkare och två av dem har vi träffat under resor till vår vänförsamling Kinkenge. De är alla medlemmar i vår systerkyrka i Kongo Kinshasa CEC. En av dem pratar flytande engelska, de pratar annars franska.

Doudou Mampuya: Arbetat som läkare på Kinkenge, och regionsjukhuset IME i staden Kimpese. Studerar folkhälsa på Université Catholique(UC) i Louvain i Belgien. Gift och har två barn som heter Glodi och Angela.

Doudou Mamouya, från ett av våra Kongobesök

Christian Kutudisa: Arbetat som läkare i Kinkenge, Nkundi och Matadi. Gör sin specialistutbildning i Belgien. Gift och har ett barn.

Christian Kutudisa

Christian Muepu: Läkare. Utbildar sig också på UC i Louvain. Gift och har två barn.  

Christian Muepu

De flyger till och från Göteborg och anländer torsdag 23 september och reser åter måndagen 27 september. Missionskommittén planerar att de kommer bo i Febes Karlssons hus. Under helgen har vi i församlingen fredagsbön, Café upp och ner, stickcafé och scoutinvigningsgudstjänst som vi planerar att de kan vara med på.

Vill ni medverka i deras vistelse med att bjuda på middag, visa upp hem, trädgård, arbete eller fritidsintresse så hör av er till Ida Langdell nr 0709-234350.
Någon från Missionskommittén/församlingen medföljer som tolk.

Vi hälsar våra vänner i Kongo Välkomna!