Hälsning från våran nya ungdomsledare – Anna Gerdin

Anna Gerdin

Hej församlingen!

Jag heter Anna Gerdin och har från och med september den stora förmånen att vara ungdomsledare hos er.

Jag kommer från Alingsås och har bott där hela min uppväxt, tillsammans med mina föräldrar och två yngre syskon. Efter att ha tagit studenten från dansestetiska programmet jobbade jag som elevresurs på högstadiet innan jag hamnade i Mullsjö, där jag hållit hus det senaste året. Där har jag gått på KRIK-linjen – en bibelskola med fokus på hälsa ur olika perspektiv (tips!). Har haft ett helt fantastiskt år där jag vuxit mycket, både i min tro och som person. Nu är jag laddad för att få ta med allt jag lärt mig ut i livet, som inspiration både för mig själv och för andra!

Under bibelskoleåret har vi haft mycket träning på schemat, vilket är ett av mina stora intressen. När jag inte är på gymmet tycker jag mycket om att dansa, sjunga, umgås med familj och vänner och baka en och annan kladdkaka.

Att nu snart gå in i något nytt med tjänsten hos er känns otroligt spännande och väldigt roligt! Jag ser supermycket fram emot att lära känna er i församlingen och framförallt att möta, jobba med och finnas till för alla ungdomar. Jag hoppas och tror att vi kommer få det riktigt fint tillsammans!

Önskar er allt gott tills vi snart får ses i verkligheten!

Anna